162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,page-parent,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Om lejren

ZEAL 2k22 er en helt ny og anderledes lejr med fokus på teenagere som bare ikke kan få nok af hinanden og Jesus, og så selvfølgelig alt det fede som gør en lejr god!

Hvor?

Zeal 2k22 bliver et brag af en lejr, vi har planlagt så mange spændende og udfordne ting, der vil både være cafehygge, sjov, samvær, spændende grupper og undervisning, Brent Kelley vores taler vil udfordre os alle på den fedeste måde gennem den passion han bære for Gud.

 

Zeal betyder dedikation og begejstring for noget eller nogen. Hvis du har ZEAL er du villig, motiveret og helt overgivet, villig til at hellige dig helt til en anden. Hvis du har Zeal eller mangler Zeal så kom og være med.

 

Vores mål er at se liv blive forandret gennem troen på Jesus og at se unge få mål og mening med livet. Så gå ikke glip af denne lejr tilmeld dig idag.

 

Det bliver for vildt….

 

Sted:
Frydensberg Efterskole
Frydensbjergvej 23-25, 9550 Mariager

 

Deltagere:
Fra 7. klasse

 

Ledere:
Min. 18 år, og skal sende en mail til mirjam@ywamcampaigns.eu

 

Kom og join os – vi glæder os til at du kommer.

 

Vores program forløber med formiddagsundervisning og spændende aktiviteter om eftermiddagen og fede aftenarrangementer.

 

PRIS FOR DELTAGERE – KR. 750
PRIS FOR MEDARBEJDERE – KR. 500
Du kan betale på MobilePay til: 60835580 (Frank Lauridsen), eller ved kontooverførsel til: Reg. nr. 7375, Konto nr.: 0001061682