162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,page-parent,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Om lejren

ZEAL er en helt ny og anderledes lejr med fokus på teenagere som bare ikke kan få nok af hinanden og Jesus, og så selvfølgelig alt det fede som gør en lejr god!
Tilmelding deltager
Tilmelding leder

Hvor?

ZEAL bliver et brag af en lejr og vi har planlagt SÅ mange spændende og udfordrende ting. Der vil både være caféhygge, sjov, samvær, spændende grupper og undervisning. Brent Kelley, vores taler, vil udfordre os alle på den fedeste måde gennem den passion han bærer for Gud.

 

Zeal betyder dedikation og begejstring for noget eller nogen. Hvis du har ZEAL er du villig, motiveret og helt overgivet – villig til at hellige dig helt til en anden. Hvis du har Zeal eller mangler Zeal så kom og være med.

 

Vores mål er at se liv blive forandret gennem troen på Jesus og at se unge få mål og mening med livet. Så gå ikke glip af denne lejr. Tilmeld dig idag.

 

Det bliver for vildt….

 

Sted:
Efterskolen Kildevæld, Kolding

 

Deltagere:
Fra 7. klasse

 

Ledere:
Min. 18 år, og skal sende en mail til mirjam@ywamcampaigns.eu

 

Kom og join os – vi glæder os til at du kommer.

 

Vores program forløber med formiddagsundervisning og spændende aktiviteter om eftermiddagen og fede aftenarrangementer.

 

PRIS FOR DELTAGERE – KR. 750
PRIS FOR MEDARBEJDERE – KR. 500
Du kan betale på MobilePay til: 60835580 (YWAM Campaigns), eller ved kontooverførsel til: Reg. nr. 7375, Konto nr.: 0001061682
Tilmelding deltager
Tilmelding leder